Min Passion

Jag har några stora passioner och drivkrafter som ständigt finns i mitt liv:

3217sv_adjust3410_adjust3343_adjust31593197_adjust3250_adjust

1: UTVECKLING

Jag älskar att utveckla och se andra utvecklas. Att hjälpa ledare att utveckla sig själva och sitt företag. Att jobba med ett team som fastnat i sina roller till att bli effektiva och trivas ihop är fantastiskt!
Att utveckla försäljning, produkter och processer inom ett företag till att bli en lönsam affär med trogna- och nöjda kunder är mycket tillfredsställande.

Att hjälpa en person att växa i självförtroende och till en stärkt självbild, är en fantastisk upplevelse!

2: RELATIONER

Relationer genomsyrar hela våra liv!
I privatlivet lever vi i relationer på många plan. I arbetslivet använder vi relationer både externt och internt. Vi behöver arbeta ständigt med att underhålla och utveckla dessa. Dessa processer och allt som driver dem är häftigt att jobba med och vara med att utveckla!

3: KOMMUNIKATION

Allt, ja nästan allt, handlar om kommunikation i våra liv. Alla, och då menar jag alla, behöver med jämna intervaller, stanna upp och tänka igenom hur de kommunicerar. I familjen, inom teamet på jobbet, på kundpresentationen, på föreläsningen de håller.
Att jobba med att utveckla personers kommunikation och förmåga att kommunicera rätt är mycket spännande och inspirerande!

3410_adjust

4: MATLAGNING

Att laga mat, fest eller vardag, modernt eller klassiskt är inspirerande. Jag låter råvaror, erfarenheter, kreativitet, dofter och smaker få bli grunden till det som skall tillagas. Därifrån väljer jag ut lämpliga ingredienser som jag känner passar ihop eller ger en extra touch till det jag skall laga. Min kreativa ådra får här fullt utlopp!

3159

5: MUSIK

Musik i alla dess former är en fantastisk källa till inspiration och avslappning. Klassisk musik, gospel, hårdrock, jazz, blues eller soul spelar ingen roll! Olika musik kan användas vid olika tillfälle.
Spela musik själv eller konsumera? Det blir det en härlig blandning av båda för min del!

Share