Kontaktuppgifter

P4RM Sweden
Södergården Talludden 18
571 95 Nässjö

Mobil: 0738-37 38 38
Mail: janne@p4rm.se
Mail: info@p4rm.se

3217sv_adjust

Lite om Janne Tengvall

Gift sedan 30 år och har två vuxna barn.

Oftast positiv och glad och mycket lösningsorienterad till min personlighet.

Jag en utpräglad utvecklare och problemlösare. Ofta får jag vara rådgivare, mentor eller coach i olika sammanhang, inom många olika områden. Trivs mycket i denna roll.

Privat uppskattar jag mycket att hitta på saker med familj och vänner. Resa, bygga, laga mat, hitta på någon aktivitet eller bara sitta ner och samtala. Att göra saker tillsammans med andra uppskattar jag mycket!

 

Mina uppdrag inom affärslivet

Under mina mer än 30 år inom affärslivet har jag arbetat med olika företag, i olika branscher, olika företag, med många olika kunder och produkter. Det har handlat om allt från tung processindustri inom plastproduktion, installationer och service inom bygg, stora systemlösningar för automationsindustrin, mm. 

I alla projekt har fokus varit att hjälpa kund, utveckla företag och organisation, mm. till att t ex. sälja effektivare, förbättra kundupplevelsen, skapa effektivare processer eller att utveckla nya produkter.
Ibland har det inneburit att jag arbetat med coachning och mentorskap kring ledarskap, organisationsutveckling, marknadsplaner och annat som kan utvecklas.

Ett stort personligt engagemang kännetecknar mig i de projekt jag tar tag i.

Jag har arbetat med flera olika sorter och storlekar av företag. Bland företagen kan nämnas, nVent, Sealed Air, Bombardier Transportation RCS, Bravida, Emerson Process Management, Kockum Sonics, Vattenfall Ringhals, Xylem WWW och Zollner.
De flesta av dessa är riktigt stora företag och verksamma i många länder.

Hos alla företag genomfördes genomgångar av processer och produkter, utvecklingsplaner och förbättringar som bidragit stort till effektivare lösningar och mer lönsamma koncept.

Det var lite info om mig och vad jag arbetat med under åren.

Jag är fortfarande hungrig och nyfiken på nya uppdrag. Låt oss träffas och samtala om hur jag kan bidra på bästa sätt till er nuvarande och kommande utveckling i er organisation?

Hör av dig till mig så tar vi en lunch, eller kanske en fika ihop och samtalar vidare.

Länkar här nedan mitt aktuellaste CV. Där kan ni läsa mer om olika bolag jag jobbat med hittills.

CV P4RM 20231205

Share