• Kontaktuppgifter

  P4RM Sweden
  Södergården Talludden 18
  571 95 Nässjö

  Mobil: 0738-37 38 38
  Mail: janne@p4rm.se
  Mail: info@p4rm.se

 • 3217sv_adjust

 • Lite om Janne Tengvall

  Gift sedan 30 år och har två vuxna barn.

  Oftast positiv och glad och mycket lösningsorienterad till min personlighet.

  Jag en utpräglad utvecklare och problemlösare. Ofta får jag vara rådgivare, mentor eller coach i olika sammanhang, inom många olika områden. Trivs mycket i denna roll.

  Privat uppskattar jag mycket att hitta på saker med familj och vänner. Resa, bygga, laga mat, hitta på någon aktivitet eller bara sitta ner och samtala. Att göra saker tillsammans med andra uppskattar jag mycket!

   

 • Mina uppdrag inom affärslivet

  Under mina 25 år inom affärslivet har jag arbetat med olika företag, i olika branscher, med många olika kunder och produkter. Det har handlat om allt från fjärrvärmeväxlare, komplexa telefonisystem till stora systemlösningar för automationsindustrin.

  I alla projekt har fokus varit att hjälpa kunden, att t ex. sälja bättre eller att förbättra kundens processer.
  Ibland har det inneburit att jag arbetat med coachning och samtal om ledarskap, organisationsutveckling, marknadsplaner och annat som kan utveckla.

  Ett stort personligt engagemang kännetecknar mig i de projekt jag tar tag i.

  Jag har arbetat med flera olika sorter och storlekar av företag. Bland företagen kan nämnas Danfoss Distrikt Heating, Consilium Marine, Abelko Innovation, Bombardier Transportation RCS, Emerson Process Management, Kockum Sonics, Vattenfall Ringhals, Xylem WWW och Zollner.
  De flesta av dessa är riktigt stora företag och verksamma i många länder.

  Hos alla företag genomfördes genomgångar av processer och produkter, utvecklingsplaner och förbättringar som bidragit stort till effektivare lösningar och mer lönsamma koncept.

  Det var lite info om mig och vad jag arbetat med!
  Vill du utvecklas, få inputs och coachning för en positiv utveckling för dig och din organisation? Hör av dig till mig så tar vi en lunch, eller kanske en fika ihop och samtalar vidare.

 • Share