• Kontaktuppgifter

  P4RM Sweden
  Södergården Talludden 18
  571 95 Nässjö

  Mobil: 0738-37 38 38
  Mail: janne@p4rm.se
  Mail: info@p4rm.se

 • 3217sv_adjust

 • Lite om Janne Tengvall

  Gift sedan +20 år och har två tonåringar.

  Oftast positiv och glad och ”det löser jag” är ganska kännetecknande.

  Uppskattar mycket att hitta på saker med familj och vänner. Resa, laga mat, hitta på någon aktivitet eller bara sitta ner och samtala. Att göra saker tillsammans är toppen!

  Sedan några år håller jag på med att skriva ner mina erfarenheter och tankar om kommunikation, relationer och ledarskap. Det har blivit många, många sidor som framöver kanske blir en bok, i någon form. Jag är inte helt klar på upplägg, men kul och mycket intressant är det!

 • Mina uppdrag inom affärslivet

  Under mina 25 år inom affärslivet har jag arbetat med olika företag, i olika branscher, med många olika kunder och produkter. Det har handlat om allt från fjärrvärmeväxlare, komplexa telefonisystem till stora systemlösningar för automationsindustrin.

  I alla projekt har fokus varit att hjälpa kunden, att t ex. sälja bättre eller att förbättra kundens processer.
  Ibland har det inneburit att jag arbetat med coachning och samtal om ledarskap, organisationsutveckling, marknadsplaner och annat som kan utveckla.

  Ett stort personligt engagemang kännetecknar mig i de projekt jag tar tag i.

  Jag har arbetat med flera olika sorter och storlekar av företag. Bland företagen kan nämnas Danfoss Distrikt Heating, Consilium Marine, Abelko Innovation, Bombardier Transportation RCS, Emerson Process Management, Kockum Sonics, Vattenfall Ringhals, Xylem WWW och Zollner.
  De flesta av dessa är riktigt stora företag och verksamma i många länder.

  Hos alla företag genomfördes genomgångar av processer och produkter, utvecklingsplaner och förbättringar som bidragit stort till effektivare lösningar och mer lönsamma koncept.

  Det var lite info om mig och vad jag arbetat med!
  Vill du utvecklas, få inputs och coachning för en positiv utveckling för dig och din organisation? Hör av dig till mig så tar vi en lunch, eller kanske en fika ihop och samtalar vidare.

 • Share